Anxiety Semasa mengandung !?

Hai semua . Siapa sini mengandung ada anxiety ? Cuba kongsi pengalaman korang tentang anxiety masa mengandung , Dan kongsi cara korang mengatasi nya #tentanganxiety #kongsicaraandamengatasi

1 Balas

anak 1st dlu czer. sakit contraction tu rs sekejap sgt terus perut kena potong. baru2 ni warded sbb ada bleding sikit. kandungan baru 35w. katil kiri kanan kena induce. dpt tgk mcm2 riaksi. ada yg kesakitan sgt tahan contraction. takut la!! anak 1st dlu czer, kali ni nak branak normal. tp takut layan lama sgt contraction tu 😌 lepas tu nak push bg kluar baby lnsg xtau. seram sgt kalau pikir..