INGIN TAHU

Hai semua, semalam sy kena masukkan ubat iron sbb hb rendah 8.6.. Pagi nie saya terasa nak minum kopi.. nak makan dgn biskut tawar.. Agak2 boleh ke klu saya nk minum kopi? Coffee mix indocoffeee#pleasehelp #firstmom

2 Balas

jangan minum berkafien (kopi/coklat) dulu sis.. takut ganggu penyerapan iron.. tunggu bacaan hb ok dulu.. sis boleh cicah teh panas dulu ke.. itu pon yg light2 je

1y ago

teh dia ringan sikit dari kopi.. tapi kalau bacaan hb low sangat baik elakkan juga dulu

Tak boleh sis. Tahan dulu ye