Perut Baby Besar Semasa Scan

Hai semua, saya skrg 34weeks dan baru2 ni scan doc ckp perut baby besar dari usia sepatutnya. Yang lain2 okay. Repeat scan 36weeks nnt. Ada tak yg sama kes dengan saya? Risau pulak saya. #pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing

2 Balas

klinik kesihatan ke? saya haritu kena juga tp dia cakap perut anak saya kecik dari minggu dia. Tapi rupanya dia yg salah sebab dia scan dia tekan tempat scan tu kat perut kita kuat kuat so benda tu jadi lain. fikir yang baik baik je kalau risau boleh pergi klinik mana mana scan balik

8mo ago

ye di kk. time saya macam itulah, saya jadi mula risau. tp bila fikir balik pasal detail scan doc pakar tu takda pulak cakap apa apa. sekali scan balik dekat kk dengan doc lain dia cakap okay je maybe doc yg haritu saya scan tu dia terterkan tempat scan tu kuat kuat pada perut kita tu jadi size nye berbeza

Semoga dipermudahkan sis. And kandungan dalam keadaan baik baik 🤲🏻

8mo ago

terima kasih sis aamiin2