Barang bayi

Hai semua. Saya nak tanya, barang-barang bayi kat mana lebih murah? Beli online mcm kat Shopee atau pergi mana-mana baby fair? Ini pengalaman pertama saya. Harap ada yg sudi share. Terima kasih.

21 Balas

Sy sllu beli bju bby d kdai2 biasa ja..murah2,SBB bby ni cpt mbesar..huhu

Biase sye akn survey dulu...tp,kebnykkn nye sye suke bli di baby fair😊

Beli online je. Kalau ada baby fair tu harga mahal. Butik pun mahal.

Diana beli kat lazada... Tapi adik diana beli kat shopee

Paling murah ibu2 beli brp yer sepasang baju,RM 5 Ada Tak?

Sogo tengah ada promosi barang baby dekat level 7

5y ago

Awal bulan 11 sampai minggu depan tak salah. Tarikh yg betul tak pasti

Shopee n Sogo 🤗

Sis Try pg Sogo

shopee murahhh

Shopee..