Doakan saya da delay 8 hari

Hai semua, saya last period 3/10 ritu, regular period 28 days kekadang 25 days haha. Masuk harini da 8 hari delay. Saya nak tunggu lagi 2-3 hari sbb takut keciwa. Doakan saya eaaa. Saya doakan juga buat bakal2 ibu yg sedang berusaha 🦾 #ingintahu #firstbaby #bantusharing

6 Balas

Sy pn last period 1/10 cycle pn 28 day.. due period ptt 29/10 tp masa 28/10 tergerak hati nk cek upt.. terkejut sy double line terang.. smoga ada rezeki awk bln ni ye.. aamin

saya delay period 8hari jugak pagi xdi cek alhmdulillah double line terang tp sy last period 27/9 bruni cubala cek sis inshaallah ada rezeki tuu❤️❤️❤️

sama dgn Sy..last period 2/10.. tngu lagi bbrpa hri nk try cek lagi..cuma skrg..sy demam dan sakit sgt pinggang.. muntah2 x de

Saya pun last period 30/10 and slalu awal 3/4 hari. tapi kalini xperiod pun. skali check, terang dah 2 line 🥹

hi, i pun last period 3/10 alhamdulillah so far now dh 5weeks pregnant💕 boleh la try upt yerrr

6mo ago

i mean, first day period 3/10 and last dh tak period dh smpai sekarang.

InshaAllah ada tu..date period sama tp sy da period dlu 3/11 ritu.belum rezeki🙂