Pendarahan selepas seks

Hai semua. Saya hamil 8 week. Saya berhubungan seks dengan suami. Lalu keluar darah bercampur lendir. Risau jika membahayakan janin atau membawa keguguran. Saya ada riwayat keguguran juga. Darah keluar tu normal?

8 Balas

Ermmmm 8week tu, baru lagi… kalau blh awal2 kehamilan biar dulu bersama… lg pn kalau p kk misi2 akan selalu bgtaw jgn bersama dulu awal2 ni, lg2 laaa yg pernah ada sejarah keguguran… pape pn semoga bby sihat…

5mo ago

Boleh bersama minggu brpa sebaiknya ye..

Sory tanye.. X sakit ke sis mse bersama awal kehamilan ni? Sy rasa perut cramp je..xpuas sbb nk tahan skit...btw bleeding tu x normal..boleh g check..

sisku klu dh ad sjrah keguguran mohon la jga baik2.. sy yg xprnh gugur pun takut2 tw.. hmm..moga dipermudahkn urusan ye

pergi check sis. kurangkan bersama atau puasa seks dulu. sabor jap. trimester kedua boleh dah on semula pelan².

Sy pun mcm tu..tp smpai skrg darah still kluar..adakah okey je??

apa2 discaj tidak normal sepanjang kehamilan, tmbh2 darah.

sabar jap cakap husb. lepas ni on tiap hari.

tak normal sis..