Baby bergerak hamil 7 minggu?

Hai semua, saya first mom to be, normal ke kadang2 rasa mcm sesuatu dlm perut , rasa mcm nyut2 😅. Bru 7 minggu 2 hari. Tp dia kadang2 ja rasa.. maaf ya bertanya#ingintahu

4 Balas

normal. sy bru 5 minggu tp sy rasa denyut2 pada ari ari . takde rasa sakit. mak mentua dan mak saya kata memg ada rasa denyut2 klu pregnant

Klau saya kadang2 tu ada nilu2 gerak 😂 baby kecil lagi boleh rasa ke? Saya pun tak pasti tu pergerakan baby atau apa.

Bila lmbt mkn, then mkn bnyk bru rse mild tingle mcm tu. Klau sy mcm tu.

Nyut nyut tu ada sakit ke atau bergerak saja?