cirit birit

hai semua, saya dah 38 minggu 3 hari, harini sejak subuh saya sakit perut sangat dan cirit birit 2 kali, adakah ia satu tanda bersalin juga? sbb saya first mom tak pernah rasa tanda2 nya😭 tolong saya😢

1 Balas

sama due kita..makin kerap x sakit tu? klau dh 5 mnt skli dh blh pergi pac..sy tggu tanda tu x de lg😂

2mo ago

yaa, sakit waktu tengah membuang tu memang memulas sampai ke pinggang, kemudian dah okay.. kali kedua cirit sakit lagi, tapi selang berjam juga.. jadi due sama ya, baby masih seronok dalam perut.. semoga kita dipermudahkan untuk bersalin yaa. dah rasa berat sangat dah bawah perut ni huhu