Pilihan hospital bersalin yang suami boleh teman di selangor

Hai semua , sapa ade pengalaman hospital yang suami boleh teman di labour room ?#firstbaby #ingintahu

2 Balas

Saya bersalin di Hospital Shah Alam. Suami boleh teman masa di labour room dari awal hingga bersalin. Saya induced, bertapa dalam labour room 13jam. Nurse tolak masuk labour room masa bukaan 5cm

Hospital serdang , suami teman bersalin di dlm labor room dr 5cm .