nak bersalin kat kampung

hai semua.. okay ke kalau saya nak bersalin kat kg, 30/32w baru tukar klinik dan hospital.. dan kena inform kat nurse n doktor awal² kan..saya duk Selangor tapi nak bersalin kat Perak sebab suami kerja syif, isnin-sabtu.. ahad pun kadang kena masuk ot syif malam...huhuhu.. risau nak tinggal sorang takut sakit sorg² kat rumah, waktu malam...sebab pengalaman anak sulung saya beranak 38w, tak sakit..g hspital pun sebab mmg kena check .. rupanya dah 6cm bukaan...risau nom 2 ni mcm tu jugak..😅 #SeriusTanya #ingintahu

1 Balas

boleh je. cuma nanti inform nurse KK and dia akan suruh follow up KK area kampung pula.

4mo ago

tqq sissss❤️