Suap sendiri

Hai semua normal ke baby 10 bulan masih tak pandai suap makanan sendiri 😞 #bantusharing

2 Balas

Normal kot kalau jrg bg dia suap sendiri macam sy 😂 anak sy 10m gak xbrapa pandai sebab sy jrg2 bg. Sy ada ocd sikit, so sy xleh nengok comot or sepah 😌 suap bubur semangkuk hbais wet Tisu 1 pek 😑 setiap kali suap akan lap mulut dia. So kalau dia makan sendiri akan comot2 sy xleh nengok sebab tu jrg2 bg dia makan sendiri. Nak kecam pun kecam laa.. 😂😂😂 Abg dia 6y dah pun gitu gak masa baby. Skang helok je makan dia Hehe..

5mo ago

sama dgn Saya . Saya pun xboleh tgk makan sepah2 hehe.

normal je. takpe slow2 nt dia pandai minta sendiri tuk suap sendiri especially kalo dia kerap tengok org sekeliling yg baya2 dia mkn sendiri