Ingin tahu

Hai semua nk tnya..bila ye waktu ssuai utk cek upt..sy belum lg delay period.. tinggal seminggu lg sebelum period akan dtg..tp sy pelik bbrpa harini sy x bole nk kawal emosi..contohnya cpat ja nk marah..x bole kawal.. normal kerrr #ingintahu #SeriusTanya #bantujawab

4 Balas

cek je upt sis..sy seminggu sbelum period pun da xsedap badan,demam cirit tiba2.saja buat upt alhamdulillah naik samar2 sbb baru lg masa tu..wktu due period cek upt lg da terang

saya lagi seminggu nak period, tapi dah check sebab rasa cramp lain macam. alhamdulillah naik double line walaupun samar samar.

cek ja . sy last period bulan 2/5. klau ikut selalu normal sy hujung bulan period lmbt sehari jaa sy cek terus dua line 🤭.

boleh je nak cek. tapi tak boleh kawal emosi pun salah satu pms juga.

3w ago

kalau curious cek je. cuma kalau Sy, lewat period baru cek.