Masa susuai beli barang baby

Hai semua. Nk tanya berapa weeks/bulan ya masa yang sesuai beli keperluan baby? Ibu2 semua beli time bila? Sorry saya #firstbaby banyak benda tak tahu. #bantusharing

2 Balas

ade yg suka beli mula 4bulan keatas , bli sikit² , bli unisex klau tktau gender , klau dh tau gender lg senang nk bli , sy bulan 3 dh bli sikit2 , nk prepare awl , tkut lak budak ni nk awl kluar kita tk tahu en ☺

2y ago

I see. Risau sbb penah dgr org dlu2 ckp jgn beli awal2 tp tula saya preg slip dics risau dh 6 bulan ke atas dh tk larat nak jalan 😅

dah boleh prepare barang baby since 7bulan preggy