Asyik lapar

Hai semua, nak tanya, sekarang sy 7w 1st pregnant, normal ke seharian lapar walaupun dah makan? Lapar Tu tahap macam gastrik + hypo.. lambat makan / snacking sikit mesti berpeluh tak boleh bawak bincang langsung..#firstmom #pleasehelp

2 Balas

Saya pun 7w. Selera makan saya kurang sampai weight loss dah 2kg. Tapi bila tak makan perut akan pedih tak tahan2 nak makan. Tapi bila makan tak boleh hbis pun walaupun makanan tuu makan fav saya 🥲

4mo ago

Sama laaa.. kalau tak makan perut akan pedih.. excited nak makan tapi bila makan satu dua suap jer..saya ingat saya jer macam Tu🥲🥲

Bestnyaa awak😅 sy pula tkda selera nak makannn😂😂

4mo ago

sama la takda selera mkn 😅 tp paksa jugak mkn sikit2 sbb tahu ada nyawa lain kan 😌