Next baby 🫣

hai semua , i nak tanya agak agak misi marah tak kalau my next pregnancy waktu anak pertama baru masuk 2 tahun ?? sebab i dengan my husband plan macam tu kalau ada rezeki untuk next baby nak bulan yang sama dengan anak pertama . So apa pendapat semua ?? apa apa pun semua kuasa Allah yang menentukan . no hate just ask 🥰#seriusnanya #ingintahu

5 Balas

Dah 2 tahun should be ok untuk tambah ahli baru. Saya pun ada planning nak tambah anak juga ni. Tapi kalau saya tak nak bulan yg sama dengan anak pertama. Perit nak ganti puasa Ramadhan. Sebulan tu gigih nak ganti. Mujur berjaya juga habiskan ganti puasa 🤣

blh sj sis.yg nak mengandung,bersalin dan berpantang sis.jd sis tnya diri sis,mampu atau tidak nak handle ank 2thn waktu tengah mabuk2 loya

Boleh saja awak. Czer pun kalau mommy tak high risk dah boleh merancang utk pregnant after 2 tahun, apatah lagi yg normal.

cukup 2 tahun tak ada masalah , saya pun plan lps sulung cpt2 nak tambah bby lagi 😄

5mo ago

okeyy goodluck 🤭 tq 🥰

Saya pun nak plan second baby, nak tunggu baby czer ni Umur 2 tahun 😆