Diet Untuk Mommies

Hai semua! Boleh share tips diet yang sihat untuk mommy? Sebab saya naik berat dengan jayanya pregnant kali ini. Sampai takut bila kena marah dengan doktor 🥺#pleasehelp

2 Balas

sy sbln max 1.2kg je .. tp skrg dh 2kg..bru 2 minggu.. suku2 sparuh lapar.. xdpt nak tahan 🤣

suku2 separuh sis. pregnant ke tak pregnant ke, diet gini lah yg terbaik

8mo ago

alamak. tak ingatlah. yg Sy ingat Sy mmg tak makan malam langsung. last makan before Maghrib. air manis ambik jarang2.