Baby cirit birit apa perlu buat

Hai semua, baby sy usia 5 bulan, minum susu formula sepenuhnya dari usia sebulan xpernah tukar susu, tpi dah dua hari baby berak², adakah sy perlu tukar jenama susu lain? Sebelum ni memang xpernah tukar jenama pun xada apa masalah. Tlg sy

3 Balas

cirit birit sehari berapa kali? sbb texture berak baby mmg cair mcm air.. melain baby dh start makan dlm 6 bulan..

6mo ago

Susah kan nak beza

ya betul tapi kali ni sehari 4,5 kali sehari dn tadi texture dia dh mcm ada lendir

6mo ago

Orang kata cirit birit tu texture dia berbuih Kalau lendir tu biasa kot

pergi klinik minta rawatan doktor atau cuba tukar susu..