Hilangkan loya

Hai semua. Ada tak yang mcm saya... Loya start petang sampai nak tidur.. Tapi cuma loya je, tak muntah.. Kalau makan malam memang tak berapa nak selera sgt. Kadang paksa diri makan sikit. 2 hari lepas saya terlampau loya sampai nak tidur pun susah. Korang kalau loya, selalunya apa korang akan buat utk hilangkan loya ye?

13 Balas

boleh amik veloxin kat klinik atau farmasi utk kurangkan loya n muntah...

2y ago

Thank you sis share tips 😊

bau minyak angin dn mkn gula himalaya yg pds tu insyaallah kurang loya

2y ago

Gula himalaya yg plastik hitam tu ke? Gula tu kan tak bleh makan suka hati. Tu kan gula2 untuk org lepas aktif bersukan untuk hidrasi

Try mkn buah