Pengalaman Hematoma..

Hai semua, ada tak dalam ni. Ibu ibu yang pernah mengalami hematoma? Adakah hematoma itu berbahaya pada ibu & baby? Ada siapa siapa tahu? Sebab saya pregnant anak kedua, baru dapat detect yang saya ada Hematoma. #bantujawab #ingintahu

3 Balas

3w ago

Scammer

Keadaan sis skrg mcm mana? Saya esok appointment utk check semula hematoma selepas seminggu 😩

2d ago

Saya dah gi appointment hari tu, doktor cakap darah beku mcm SCH tu adalah placenta lake (bila scan nampak tompok hitam dlm placenta) setakat ni takde spotting @ darah yang keluar. Next week saya gi repeat scan lagi, selagii benda tu ada lagi dlm placenta, tak tenang hati. Ni kandungan ke-3, tahun lepas saya keguguran 2x. Doakan saya & kandungan ye 🥹