Hamil selepas dnc

Hai semua 3/8 lepas sy baru dnc . Doktor ckp kalau nk hamil semula tunggu 6bln selepas dnc . Lepas dnc ni susah ke nak hamil semula atau takde masalah utk hamil semula? Sy missed abortion sbb baby tk membesar (blighted ovum) kalau tak silap sy #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Kalau rahim sihat in sya allah ada rezeki boleh hamil balik.saya gugur bulan 11 thn lepas bulan 5 tahun ni hamil kembali.masa pantang nie,pantang betul2 je.pergi berurut.

2y ago

Saya pantang 100 hari 😂😂.mcm orang beranak.husband pun faham.xde pun proper merancang.nie rezeki xsangka dapat lekat balik.yang urut tue saya sempat buat sekali je.orang kata kena lengkap 3 kali