Hamil ke ?

Hai ..selamat pagi maaf tumpang tanya ...kalau macam ni tanda apa ye ..sbb smlam ptg sy ada buat upt test cassete dip n tell ,samar² ..so pagi ni sy test lgi guna stript pulak,cuma ter kelepet lah sbb bekas air kencing kecik leper pula.jdi gitu .. 😓😅 ..maaf skdar bertanya.btw saya patut period 13/4 hri tu,tapi blom dtg smpai skrang . Smoga ada sudi bagi tahu pencerahan tq . #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu #firstmom #newmom #bantusharing

Hamil ke ?
1 Balas

Nampak mcm positive sis. Mungkin kena tunggu berapa hari lg baru cek balik.

1w ago

owh ye ke ..? .tulah sy tak pasti tapi apa apa pon terima kasih banyak² ye sis .. nnt sy cek lagi. .