Scan detail

Hai, scan detail elok berapa week? Saya dah 18 week. Tak sabar plak nak tengok anak. Hahaha. Belum rasa lagi tendangan si kecil. Cuma bergelora je. #firstmom #week18

5 Balas

puan boleh survey klinik swasta yg ada buat detail scan ni, standard detail scan 18w-26w. kekdg ada org buat scan combo, detail+5d ke atas, yg ni range 24-26w. tp kalau detail better pergi 20w ke atas, masa ni ukuran baby tgh cantik. banyak klinik buat promo scan ni, boleh tgok page fb dorg, tp kne buat temujanji dlu sbb selalunya slot cepat penuh sbb 1 slot je dlm 45 min mcm tu. jd sehari tu dlm 10 pt je boleh masuk. harap membantu.

3w ago

sy memang tggu 20 week. sebab katanya 20 week dah cantik dah. sy nak buat detail scan. baru scan 3 kali tu pun under hospital dgn O&G hahaha. terima kasih ya sebab bagitahu

i suggest u pergi klinic swasta . since i pregnant memang pergi swasta je . 20week dh boleh tengok gender kalau sik kecik tk hiding la 🥹

3w ago

okay awak. terima kasihhhh 😍

18-24w. tp usually by appt sahaja. blh survey klinik area tempat awk and book.

3w ago

okay terima kasih ya sebab balas 😍

Pergi details scan 20 weeks, sy buat details scan dapat capture 5D baby sekali.

3w ago

okay awak. sy masih tggu hehehe. baru masuk 18 week. tak sabar

sama la saya 18w jugak .. hehe 🥰

3w ago

waaaa. semoga baik2 ye ibuu