Assalamualaikum

Hai saya sudah 34w dn saya selalu rasa mcm ngilu di peranakan dn setiap prgi tanda saya rasa mcm berat btl mcm bengkak d sekitar kemaluan kalau baring pn kdg rasa tdk selesa .. ada kah yg berpengalaman bgini ? #firstmom #seriusnanya

5 Balas

ya sama lah , kalau nk duduk kat jamban tu rasa sakit sangat tk boleh nk lama2 . maybe sbb kepala baby dh masuk laluan

2y ago

ouhh mcm tu

sama.. sy pun mcm tu.. ngilu.. kerap buang air.. rasa berat jee kt bwh, jln pun rasa lain..

ye sye pown sama merasakan mcm tu x selesa di buat nye..

sama lahhhh . ngiluuuu

pergi tandas*