pernah gugur

hai. saya pernah keguguran nov tahun lepas. sekarang Alhamdulillah test positif 4minggu. sy kena refer klinik ke utk dapatkan ubat kuatkan rahim? atau biar dulu sampai bukak buku pink nanti? dan ada cadangan susu apa sesuai utk ibu mengandung yg x meloyakan? terima kasih ^^ #SeriusTanya

2 Balas

Sama dgn saya tahun lps saya pernah keguguran . Harap kandungan saya kalini ok saja bby sihat smpai due dia 🤲🏻 now pun saya 6weeks juga

Kalau pernah gugur elok buka buku cepat2

3w ago

saya pun sama..baru pregnant 4-5 minggu.kena pi klinik kesihatan ahad nie utk tukar ubat darah tinggi,takut ubat sblm nie x sesuai utk mengandung