Overdue (now 40weeks)

Hai saya nk share. Patut due sy 1/2 tapi sampai skrg tiada tanda & sy tak ada apa2 komplikasi. Semua okay & normal. Doc bagi date 7/2 utk serah diri. Any tips yg korg boleh share? Or ada yg sama kes mcm sy? Baby not ready nak keluar kot ek huhu #firstmom #firstbaby

1 Balas

ank ke2 sy lahir 40w 6d. betul2 pada malam terakhir sebelum saya patut serah diri esok paginya 🤣. kalau serah diri kena induce. alhamdulilah rezeki sy tak kena induce baby rela hati keluar. tapi time tu saya relax2 je walaupn nervous. tak kisah la mcamana ank kita keluar or bila pun yg penting selamat. doa je bnyk2 mintak allah permudahkan

2y ago

sy serah diri hari ni...40 weeks 6 hari..bru buka 2 cm