Period turun lama

Hai saya nak tanya anak ke 3 saya dh masuk umur 4bulan saya tak ada ambil sebarang perancang, dan anak full bf..setiap kali Period dtg darah saya akan turun lama 16hr 20 hr lepas tu stop sekejap tak sampai 10 hri darah turun lg sekali saya jadi keliru tu period atau darah penyakit.., masa ank pertma dengn ke 2 saya tak pernah ada maslh macam ni.. tak ibu2 lain yang alami pengalamn macm saya.. #ingintahu #bantujawab

2 Balas

rasanya awak kena jmp dr. check benda ni, sbb selalu period kejap n amik masa utk bulan seterusnya. tapi ni awak mcm tuh. kot kacau hormon ka kan tapi better check la.