GBS MASA MENGANDUNG

Hai, saya nak tanya. Ada tak kat sini mommies yg pernah ada gbs masa mengandung? Kalau ada boleh share tak? Sbb doctor kata lepas bersalin anak akan admit dekat wad lain daripada mak. Lama ke? Atau kejap je? #bantujawab #bantusharing #Sharing_dong_Bund

2 Balas

klw sye first pregnancy ad gbs so berealin awai @32weeks lps bby lhir trs doc bwk pi nicu sye xdpt tngk pun esoknya hri bru dpt tngk sbb sye bersalin kul 12.16am.. bby sye kena warded nk dkt sbln jgklh...

Anak2 sy warded satu mlm je..sy stay sekali dgn baby kt nicu.

3w ago

Sorry typo