Sakit perut

Hai, saya mengandung baru 2 bulan. Memang sakit perut sangat ke? Macam kembung perut.

2 Balas

dia xde la sakit perut sgt2, lbh pada rasa cramp nk senggugut tu. tp tu normal. sbb rahim tgh nk mngembg ikoy saiz bby jd ada tekanan n buat rasa skit ckit. n bnda ni akn berlarutsn smpai la 9 bulan nt. pape pon enjoy ur prgncy

9mo ago

a'ah betul lh tu. macam senggugut.

sy ada rasa mcm snggugut dan kembung juga...kdg sendawa tu mknan pun ikut keluar sekali. yg rasa senggugut mmg normal, rahim nk mngembang, sbb ready utk tmpung baby. jgn ada bleeding ja.

9mo ago

sy pun kembung hari2.. rasa nak muntah ja. 😅