tips untuk naikkan rasa nak bersama

hai. saya jeke yang after bersalin kurang rasa nak bersama. ada tak tips untuk naikkan rasa nak bersama#SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

Sama lah saya. ☹️ rasa macam tak dapat pun takpe. tp kesian pula kat suami. anak dh 4 bulan. taktahu la mungkin sbb penat jaga anak / anak meragam/ buat kerja rumah agaknya. tapi kalau suami balik keje selalu dia akan tlg jaga anak. hehe

7d ago

sama anak saya pun dah 4 bulan. ni mesti baby februari haha. ye wak. saya pun kadang tak kisah pun kalau tak bersama. kesian kat suami je

Banyak g ibu2 yang rasa macam tu Saya pon Kena banyak foreplay

7d ago

kadang rasa macam terpaksa je hahahahah tapi hmm berdosa tak ekk hahahahahha awak ada makan apape ubat ke jamu ke