Keguguran 6w

Hai, saya gugur, 6 w, perlu cuci ke, baru tadi turun seketul , tp masih ade sorg lg baby kat dlm perut sb baby twin lain kantung. Saya keliru ape patot sy buat.#ingintahu #pleasehelp #bleeding

Keguguran 6w
4 Balas

sis, saya baru lepas gugur pagi tadi.. alhamdulillah Dr scan td rahim dh clear..yg sy prasan tadi contraction sy non stop slagi tak kluar habis..bila dh contraction kuat sy cuba teran bru kluar sketul demi seketul..klau sis dh takde rasa contraction sis boleh pegi hospital & bawa janin yg gugur sekali untuk Dr check..smpai hospital diorg akan scan smaada dh cuci habis ke belum..

Saya keluar mcm ni jugak sis gugur bulan 2 haritu . Saya masukkan dalam bekas dan bawak ke hospital . Nanti doc akan tengok dan scan untuk tgok dah cuci keluar semua ke belum . Semangat ya sis ..

ye sis.. letak dlm bekas tipuware.. then bwk g emergency hosp.. nnt doc akan scan utk check rahim

bwk darah ni pegi emergency now. bgi doctor check. xperlu tgu2 dh.