Susu untuk newborn

Hai saya firstmom , anak saya baru 2bulan 10 hari . Sebelum ni saya fully bf , tapi susu dah mula drop dan mental health saya pun dah koyak , jadi saya nak tanya pendapat susu apa yg sesuai yee untuk bayi newborn , . ##bantusharing #pleasehelp #firstmom #firstbaby #seriusnanya

5 Balas

Baby saya pun 2 bulan jugak . Baby saya minum susu dupro . alhamdulillah, tak cirit and berat dia pun ok . kena try & error sis

1y ago

ok tq sis