Keguguran ...

Hai . Saya disahkan keguguran pda 14/7 , sblm tu saya memang ad bleeding . Tpi 3@4 hari sblm disahkan keguguran , darah dh stop keluar smpai la hari ni . Ad tak cara untk trunkn kantung sdri sblm 30/7 ni .. nenas dh mkn tapi xde trun apa2 .. #bantujawab

1 Balas

Memang takde cara. Sebab kantung akan jatuh sendiri. Tapi saya gugur 2 kali. Dua dua pun kantung tak jatuh. Tapi tak kena cuci. Mungkin sebab darah banyak keluar termasuk darah beku semua. Plus kantung dah kebawah cuma dia stuck tak keluar. So midwife just masuk speculum and tarik je kantung keluar

2mo ago

Oowh .. Trima kasih sis 🥰