Period lewat 4 hari, sudah ada simptom mengandung tapi masih UPT negative.

Hai. Saya baru kali pertama nk cuba untuk mengandung. Saya sudah ada simptom2 mengandung sudah lebih 2 minggu. Simptom2 tersebut adalah mual, muntah, food aversion (tak boleh bau kopi padahal saya peminat kopi), sakit-sakit pinggang dan perut, sakit badan sebelah kiri dan beberapa common simptom yg lain. Saya juga sudah lewat period 4 hari, tapi masih negative UPT. Ada tak sesiapa yg pernah ada pengalaman macam saya? Sebab terasa badan ni pelik dan lemah, tapi bila buat test, negative result. Thank you in advance ya #firstbaby #firstmom #bantusharing #pleasehelp #negativeupt #simptompregnant

1 Balas

Tunggu lagi 1-2minggu untuk check semula. Pregnant symptom sama dengan PMS. Satu lagi perubahan hormon pun boleh buat kita rasa macam pregnant tapi sebenarnya tak. Delay period pun salah satu hormones unstable. Semoga dipermudahkan 🌹