Bayi kena scan kepala kecil

Hai.. pernh ka kamu kena scan, dok bilang kepala baby kecil sikit?

3 Balas

mcm kwn sye sis tpi dia doc ckp baby dia kecik,,lpstu bila keluar ok je,,xde pun kecik,,risau kwn sye masatu,,bila keluar xde pun kecik,,

Pernah. Tp sy tak fikir apa pn sbb kepala sy pn kecil 😅 tp baby sy ok je kepala taknkecil pn normal sj bila keluar

Sy pun mgalami benda sama kepala bayi sedikit kecil kena dtg jumpa doc utk next scan, risau jgk 😅