7W UPT SAMAR

Hai para ibu.. Sy nk tnya.. Sy last period 28/10 hrtu.. Then 29/11 sy try upt naik double line samar.. Sy pegi klinik utk scan nmpk kntung.. Sy hari2 buat upt air kncing pagi yg prtama masih samar lg smpai skrg.. minggu lpas sy pegi lg scan sbb risauu sgt2 dan doc ckp bru 6 minggu baby pon x nmpk lg.. kantung elok dlm rahim.. Tanda2 hamil breast sy sakit dan selera mkn menjadi2.. sy takde muntah/mual2 lg skrg.. kputihan mse awal2 dlu byk.. skrg dh kurang.. Tompok darah tk prnh ada.. Sy prnh tnya doc tkpe ke klu x kluar tompok drah tu, doc ckp its good sbnrnya.. runsinggg sy 😅😅 doc minta repeat scan 2 minggu lg.. Ada tak ibu2 yg pernah mngalami pngalaman mcm sy ? Ke hormon sy low ? Boleh share x ? Sy btul2 ghisauuuu 😭😭 #ttc2tahun #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sy pun sama 6 minggu , first born jgk alahan ada xde, tp 1/4 je ibu mngadung ad spotting sis, n kalau sis xde sgt2 bgus tu menandkan kndungan sis slmt, sy awl2 kua spotting tp xbnyk cm kena beringat ja.

saya pun sudah 6 minggu . tak dak alahan apa² . tak dak tompokkan darah apa² . perut dah start nampak . kuat makan ja sekarang .