Cirit birit sebab makan pedas

Hai para ibu. Saya sekarang 37 weeks 3 hari. Saya makan pedas malam tadi sekarang cirit birit pada pukul 3 pagi. Perut memulas sakit sangat. Saya dah terfikir contraction atau sakit perut sbb makan pedas. sebab memulas sakit. Baby bergerak je baby tak mengeras. Perlu ke saya ke hospital?#ingintahu #firstmom

2 Balas

kita sama , semalam saya 2 hari cirit tapi sikit2 tapi kerap . perut sakit ingatkan contraction rupanya bukan. pergi kecemasan cek bby semua okay &jalan belum buka. doc suruh minum air garam. hrini dah okay dh perut. kalau rasa was2 boleh je pergi

3w ago

haah saya pon dah ke hospital doc cakap cirit birit biasa sbb xda tanda tnda nk bersalin lagi

kalau teruk sgt boleh pergi hospital