Asyik menangis

Hai, normal ke sentiasa rasa sedih dan menangis? Dah 3 hari berturut nangis. Bahaya ke untuk kandungan? Mohon ada yang respond 😢 perlukan kata2 semangat. #advicepls #firstmom #firstbaby #ingintahu

3 Balas

Hii..saya pun first pregnancy and selalu rasa sedih..but please be strong ya mummy we are going through this together 🫶🏻🥹 pregnancy hormone mmg buat mood kita x stabil, lagi2 banyak perubahan yg sdg berlaku dalam badan kita yg buat kita penat and moody. Just stay positive dan jgn bersendirian.. kalau ibu depressed, baby pun boleh affected juga.

7mo ago

btul wak🥺 mmg sensitif lagi2 berkaitan dgn kandungan kita.. contoh kita teringin nak mkn tu tapi xksmpaian bole nangis mncari ketenangan sndri.. klau xda org peduli kita nk mkn smpai masuk angin pun kita sedih wak.. padahl bole ja msk sndri tapi kita nak layanan tu je😢

sy ok lgi.tak nangis . cuma tak boleh dngar lagu yg sedih2 . sebak pulak haha .. Normal ehh..tapi happy2 selalu lah yerr ..untuk Kebaikan baby dlm tu

7mo ago

Haa ni pun betul tiber dgr lagu lagi2 yang menggamit memori kan. Sedih je rasa. Air mata keluar. Tgk video kat tt pun nangis 😂 bertabah lah kita yeer

Sy sama jgk .. cpt sgt nk ngiss dont worried jgn stress jaga bayi dalam perut tu xelok selalu istfar berdoa tarik nafas

7mo ago

Betul…. InsyaAllah awak. Saya cuba.. cuba happykan diri. Hormon pregnant ni macam2 kan 😭❤️