6w1d boleh bantu x 😭

HAI . normal ke masa sy p scan awal kehamilan 5weeks due 22/6 kalau ikut tarikh period 16/6 semalam g scan sbb ingt dh ckup dh 7weeks tpi scan2 bru 6w1d . lepas tu tarikh due plk jd 26/6 normal ke erk mcm tu 🥺🥺🥺#firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

normal je...mcm sy ikut last priod due jdik 21may time scan ptt 8w...bila p scan bru 5w6d terus due jdik 6.6...jgn isaw doc ckp ikut je scan to..

2y ago

baik puan terima kasih

normal sis. mcm sy kalau ikutkan tarikh akhir period dah 8w3d tp bila scan 6w2d. duedate terus tukar .

Normal je awak. Tarikh due tue akan snts tukar2 nnt. Rilex n enjoy ya☺️

2y ago

ok puan tᖺᗩnḰᎩᗢu ye