Sakit kepala hamil 11 minggu

Hai ..normal ka sakit kepala sebelah kiri ni dia denyut2...dari dahi tembus p belakang kepala...sakit bila goyang kepala...tidak tahan sakitnya ganggu sangat bila mau tidur..huhu share pengalaman...

1 Balas

mcm saya time prngnant anak pertama gitu mau baring² saja bru rasa ada ok sikit... satu hari sakit nya tu habis tu mulai dah alahan 😁

2y ago

iyaa start 11 mingu 5 hari denyut2 kepala satu tempat saja sebelah kiri aduuii...sengsara oo...