iberet senak perut

hai. normal ka kalau makan iberet rasa senak perut pastu sakit belakang. ada tak sapa sapa yang pernah alami benda yg sama ?#ingintahu #firstmom

5 Balas

Sama mcm saya first week mkn tu sampai sakit senak bawak jalan pun sakit berangin sampai sakit dada2. Tapi selepas th bila badan dh serasi baru ok. Ingtkan haritu nak mintak tukar ubat tapi eh dah serasi elok dah

Tak pernah alami dear. Better refer dengan dr you. Tp kalau tak silap, iberet takkan ada side effect macam tu. Boleh baca dekat paper kat dalam box dia. Apa pun, refer dengan dr you ya. Semoga dipermudahkan

takde. mungkin tak sesuai tu jadi gastric bila makan. cara awak cakap macam kena gastric/banyak angin dalam perut.

sy pun makan iberet,selalu senak perut bawah sebelah kanan..macam angin..😖😖 + sakit belakang.

kalau xserasi bole tukar ubat lain