SCAN BABY 14w

Hai nk tanya. Sblm ni scan dkt swasta 11w3days edd 16/8, then harini pegi scan lagi dkt kk patut nya dh masuk 14w, tapi size baby baru 13w2d so edd 23/8. Tapi doc ckp ikut due yg first scan. Normal ke tidak? #seriusnanya

2 Balas

Normal,jgn risau sis.Nnti stiap kli kita check-up appointment mmg dorang akn scan/pantau size baby dlm prut kta,serta catat maklumat.Doktor&nurse dkt klinik sy skrg ni pun,msih belum ada confirmation DUE/EDD baby sy,expectation due between 30 May,5 Jun,jd doktor minta sy dtg 2 minggu 1 kli scan,utk dorang pantau baby dlm perut dgn lbeh kerap.

Normal