Boleh ke g saloon..?

Hai... nk tanya.. klau tengah pregnant boleh ke bt rawatan rambut.. ?? Atau rawatan muka??

4 Balas

setahu saya rebonding@ luruskan rambut tak boleh.sbb pnh sy nk g buat rebonding kt kdai cina, sllu sy buat kt kdai cina tu, cina tu tgh mngdung dia kata dia tk buat rebonding sbb tgh mngdung skrg.bhya kat bby dia. kalau ptong rmbut blh la. bahaya jgn la buat. tgu lps brsalin. sy pun nk buat tp tk blh skrg tgh mngdung.igt nk g ptong rambut ja tkdela pnjng sgt

Tak boleh..semua tu ada bahan chemical yg tak sesuai utk ibu preggy

ya rambut ok tapi facial tak pasti

boleh kot...nak ikut