Nak tanya suami boleh masuk teman tak tima bersalin ?

Hai nak tnya saya bakal bersalin dua date saya 7/7 ni nak tanya spe2 tahu tak hospital bainun ipoh skrng klu bersalin suami boleh teman masuk sekali ke ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

Sepupu saya baru bersalin di hrpb bulan 2, dia ckp boleh masuk if beranak time office hour je. Dia beranak normal dlm pkul 4am, jd suami dia tk boleh masuk 😅

sy pn bakal due 12/7 ni. kt hosp bainun. setahu sy bru ni org updates kata suami leh teman 24jm

1y ago

Yeke sis suami boleh teman 24jam sbb ada yg ckp itu klu yg kelas 1 boleh la suami teman 24jam tapi klu kata tk kira kelas suami boleh teman 24jam alhamdulilah la

rasanya boleh