Air kelapa 12minggu

Hai nak tnya kalau 12 minggu boleh ke minum air kelapa, slalu nye minum air klapa berapa week ya blh minum

4 Balas

Saya minum dari awal pregnant lagi sebab alahan teruk. Tengok ketahanan badan orang tu jugak. Tapi kalau tengok dalam apps ni pun air kelapa boleh je minum takde masalah. Saya nenas pun makan. Takde masalah. Jangan berlebihan sahaja.

Awal2 kehamilan jgn minum banyak sgt air kelapa, tak bagus. Sy dulu trimester ke-3 baru kerap minum air kelapa sbb nak bersihkan kulit baby, nnt baby lahir bersih je kulit dia, takde lah melekat kerak2 tu kat badan dia..

1y ago

Tak semua baby lahir dgn kulit bersih tanpa kerak2 tu ye.. especially kerak kat kepala tu.. u pun sama jgn buat palatao.. jgn ingat kita je bijak pandai, org sekadar berkongsi je disini, nak guna atau tidak, terpulang.. tak perlu nak tunjuk palatao

Saya minum dr awal pregnant.. air kepala ni elok bg kita tenaga n baby akn putih..

Sy minum dari 5 weeks

1y ago

ooohh macam tu...