Pilihan bersalin dari KK

Hai... Nak tny. Kandungan sebelum ni sy bersalin secara emergency czer. Kandungan kali ni buat pilihan nak bersalin normal ( Moga Allah permudahkan dan beri peluang). Jadi kna ad tarikh dgn pakar hospt untuk cek luka. Persoalan nya.. mcm mn ye dia cek luka dalaman czer tu?? Adakah mcm scan tengok baby dlm perut atau dia pakai apa ye?? Ad yang pernah tak??#seriusnanya #ingintahu

1 Balas

jarak brpe tahun dgn anak sbelum ni? sbb kwn sy jarak 3tahun rezeki die dpt bersalin normal

9mo ago

saya jarak 4tahun dgn anak sebelum ni. Alhamdulillah rezeki betul kawan awak. semoga sy pun direzekikan begitu juga. Aamiin 🌸 Tq ye respon ☺️