senak perut

hai nak tanye 5w2days normal ke kadang2 rase senak dekat ari-ari? risau pulak rasa

1 Balas

normal rahim mngembang ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

11mo ago

tak boleh tekan laa link tuu