Normal ke...

Hai nak tanya, normal ke klau tiap malam rasa sakit perut? Ke sebab angin je?? Sbb sy mmg jrg makan. Alahan kuat sgt, makan muntah makan muntah. Mmg normal atau better pegi jumpa doktor trus? #firstmom #ingintahu

1 Balas

sy dulu masa first time pregnant, pun jarang2 makan...rupenye itu tak boleh.. lama2 makin teruk, terus admitt wad..hyperm sbb dah x boleh makan dan x boleh minum..badan rasa dehydrate sgt...drip...pastu doktor bg ubat tahan muntah...

10mo ago

okay baikk. trima kasih wak