Muntah susu

Hai nak tanya, normal ke baby newborn lepas da menyusu ( susu formula) akan muntah sikit2 walaupun da sendawa? Lepastu baby macam ada bunyi kahak. Adakah kena tukar susu formula yang lain? #pleasehelp

1 Balas

awak kena reti beza, muntah atau jeluak. kalau jeluak susu tu normal je. baby newborn pun normal jugak kalau ada bunyi kahak, doktor sy dulu pernah cakap tu effect cecair masa dia dalam perut lagi. macam tu la lebih kurang.