kembung perut/ kenyang sangat

hai nak tanya memang rasa kembung ya walau makan sikit ja? kembung sangat sangat perut mcm nak meletup hahaha skrg 21w3d saya #firstmom baru nampak perut tu. sblm ni tak nampak sangat sampai org tanya tanya mana perut. sekarang nak meletup ja rasa tegang habis kulit kalau kenyang tu. ada apapa yang boleh meredakan kembang perut lepas makan tak? tq mommy #ingintahu #bantusharing

1 Balas

jangan makan bnyk sekaligus kalo boleh..mkn ckit tp kerap tu ok