Due date dua tarikh

Hai , nak tanya lah.. Siapa sini ad dapat due date dua tarikh? Doc kata sy maybe 12/12 ni atau 19/12.. Sbb doc confuse, sy last period bulan 2. Tp sy detect pregnant bulan 4. So dia kasi anggaran 2 tarikh.. Selalu nya akan keluar bila ea tarikh pertama ke kedua tu huhu..risau pulak sy sbb 12/12 tu sy travel balik rumah mak, dri kedah ke negeri 9.. skrg takda tanda apa2 lagi cuma baby selalu sangat mengeras🥹#seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

tarikh edd ni hanyalah sekadar anggaran saja puan tapi hakikatnya taktau bila baby nak lahir , macam saya kalau ikut tarikh last period sepaptutnya tarikh 22/11 tapi scan dr tukar ke 16/12 .. inshaallah semoga Allah permudahkan urusan kita bersalin nanti 🤲

2y ago

ameen allahumaAmeen moga Allah mudahkan urusan kite semua

ada baby keluar ikot tarikh due date. ada baby keluar overdue. ada baby keluar awal. macam saya baby keluar 2mggu awal dari tarikh due date. keluar waktu 38w2d